Hakkımızda

Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi İzmir Tınaztepe Üniversitesi öğrencilerinin iş hayatına entegre olmaları, gelecekteki kariyer seçimleri ve profesyonel hayata daha kolay geçiş yapmaları ile ilgili konularda kendilerini yönlendirmek amacı ile kurulmuş bir merkezdir.

Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi öğrenci ve mezunlarına kariyerlerinin gelişim ve planlanması sürecinde, akademik eğitim hedeflerinin oluşturulması yönünde ve profesyonel iş hayatı ile ilgili kararlarında kendilerini tanımalarını sağlamaya ve mesleki eğilimlerini, bu eğilimleri doğrultusundaki olanaklarını belirlemeye yöneliktir.

Ayrıca bireysel özellikleriyle piyasa koşullarına uygun olarak kariyerlerini şekillendirme konusun da destek verme ve rekabet koşullarında güçlü birer profesyonel çalışan olmalarına katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Öğrencilerin üniversiteye devam ederken iş dünyasını da takip ederek eğitimlerine yön vermeleri için çeşitli konularda eğitim almaları sağlanacak olup iş hayatına daha iyi hazırlanmaları için seminer ve çalıştay gibi etkinlikler düzenlenmektedir.