Eğitimin Birinci Yılında Kariyer Yolculuğu

Ara ve Bul

• Bireysel ilgi alanlarınızı ve becerilerinizi keşfedin.
  • Alan dersleriniz ve kendinizi değerlendirirken neler yapmanız gerektiğini öğrenmek için kariyer danışmanlarından destek alın.
  • İlgi alanlarınızla ilgili olabilecek aktivitelere ve öğrenci topluluklarına katılın ve aktif rol alın.
  • Üniversitenizde bulunan ofisler ve kaynakları tanıyın.
  • Yarı zamanlı iş, staj veya tatil günlerinde çalışabileceğiniz işleri ayrıntılı olarak araştırın.
  • Kendi alanınızla ilgili ve/veya kariyer imkanlarıyla ilgili düzenlenen çeşitli fuar ve etkinliklere katılın.
  • Planlı ve disiplinli olun! Kariyer Danışmanları ile görüşün, alanınızla ilgili geniş perspektifli bir çerçeve hazırlayın.
  • Not ortalamanızın yüksek olması sizin geleceğe hazırlanırken öne çıkmanızı sağlayacaktır.
  • Güncel özgeçmişiniz her zaman hazır olsun. Destek için merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.
  • Danışmanlarımızla mutlaka görüşün.