Eğitimin Dördüncü Yılında Kariyer Yolculuğu

Harekete Geç

• Kariyer hedeflerinizi ve lisansüstü eğitim başvurularınız ve öneriler için kariyer danışmanınızla görüşün.
  • İzmir Tınaztepe Üniversitesi’nde almış olduğunuz eğitim ve kazandığınız becerilerinizi değerlendirin.
  • Gözlemlerinizi geleceğiniz için listeleyin.
  • İş ilanları, mezunlarla iletişim ve bilgi edinme için LinkedIn profilinizi güncel tutun.
  • İzmir Tınaztepe Üniversitesi Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi etkinliklerini yakından takip edin, iş fuarları, işverenlerin düzenlediği oturumlarla iş görüşmelerine katılın.
  • İş ve lisansüstü başvurularınız için uygun gördüğünüz akademisyenler, üniversite çalışanları, staj yaptığınız birimlerden referans mektubu talep edin.
  • İş olanaklarını takip edin.
  • Lisansüstü eğitim almak istiyorsanız başvuru tarihlerini takip edin.
  • Olabilecek işverenlerinizi araştırın.
  • Mülakatlarınız için hazırlanın. Destek için kariyer danışmanınızla görüşün.
  • Aldığınız iş tekliflerinde Merkezimizi ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü’ne bilgi verin ve teklifi birlikte değerlendirelim.